۱- محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت روحانی و معاون ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان توئیت میزند و آقای جلیلی را عضوی از «طالبان»! معرفی کرده و مینویسد: !«نخواهیم گذاشت ایران به دست طالبان بیفتد»! و فراموش میکند که هم حزبیهای ایشان بعد از تسخیر اول افغانستان توسط طالبان، پیشنهاد میکردند که ایران باید برای حمایت از طالبان به افغانستان نیروی نظامی بفرستد! و یادش رفته که بعد از شورش گروه تکفیری و آمریکا ساخته «جیشالنصر»! در سوریه که پیشقراول داعش بود، همین مدعیان اصلاحات طومار نوشته و از آنها حمایت کرده بودند!
۲- همین معاون ستاد انتخاباتی پزشکیان در توئیت دیگری از دولت هنوز تشکیل نشده پزشکیان با عنوان آغوش باز یاد کرده و یکی از کاربران با اشاره به سابقه دولت روحانی نوشته است:
« تزویر به شما آغوش باز نشان میدهد که رایتان را بگیرد. رایتان را که گرفت، یقین بدانید گردنتان را خواهد شکست»!
این آقا عمداً یادش رفته که دولت روحانی که دولت پزشکیان سومین نمونه آن است چه بلاهای سخت و سنگینی بر سر مردم آوار کرده بود!
و اما در مورد چگونگی برخورد آقایان با مردم و منتقدان فقط به نمونهای از فحاشیهای علنی آنها اشاره میکنیم، بخوانید!
«بیسواد، بیشناسنامه، مزدور، کاسب تحریم، کودکصفت، حسود، بزدل، ترسو، جیببر، بیقانون، مستضعف فکری، بیکار، متوهم، غوطهور در فساد، سوءاستفادهگر، خرابکار، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، هوچیباز، منفیباف، یأسآفرین، ناشکر، باید به جهنم بروند!، انقلابیون نفهم!، یک مشت لات!…» و دهها نمونه دیگر که فقط شرمآور است…!
۳- ستاد پزشکیان توئیت کرده و نوشته است که «یک کاندیدا طرفدار وضع موجود، خشونت، تحریم FATF و طرف دیگر، برداشتن تحریمها»!
و به روی خود نمیآورد که در دولت قبل تعداد قربانیان کرونا به۷۰۰ نفر در روز رسیده بود و آقای روحانی در پاسخ کسانی که میپرسیدند؛ چرا واکسن وارد نمیکنید، میگفت: مگر واکسن کرونا سوهان قم است که همه جا باشد! و آقای علی ربیعی، سخنگوی دولت ایشان میگفت: تا FATF را نپذیریم نمیتوانیم واکسن وارد کنیم! ولی دولت رئیسی نه فقط شمار انبوهی از واکسن کرونا وارد کرد و تعداد قربانیان را به صفر رسانید، بلکه به تولید و صادرات واکسن هم دست یافتیم.
۴- آقای ظریف که لحن مؤدبانه و زیردستمآبانه ایشان در گفتوگو با وزرای خارجه آمریکا و انگلیس و زانو زدن حقیرانهاش کنار صندلی امیر کویت در اذهان عمومی باقی است، این روزها در جمع اعضای ستاد آقای پزشکیان، کُت در میآورد و جیغ میزند که «چه کسی جرأت میکرد در زمان خاتمی به یک ایرانی توهین کند؟ رقیب پزشکیان عامل تحریمهاست»!
آقای ظریف آیا یادتان رفته که دولت بوش در دوران خاتمی ایران را «محور شرارت»! معرفی کرد؟! جنابعالی مگر ایرانی نیستید؟! اگر اندکی شور وطن در سر داشتید باید از این اهانت بیشرمانه رئیسجمهور آمریکا به ایران یقه خود را پاره میکردید! نه این که برای مقابله با وطندوستان ایرانی کُت درآورید و یقه پاره کنید!
۵- آقای ظریف! جنابعالی سال ۸۴ در شورای روابط خارجی آمریکا حضور یافتید و علناً از دولت آمریکا خواستید که از اصلاحطلبان حمایت کند! و تاکید کردید که اگر حمایت آمریکا از اصلاحطلبان نباشد، دشمنان آمریکا بر سر کار میآیند! یادتان که هست؟! البته حضور جنابعالی در شورای روابط خارجی آمریکا مخفیانه بود و تصورش را هم نمیکردید که آن شورا فیلم حضور شما و سخنانتان را منتشر کند. راستی با این سابقه مخفیکاری علیه ایران و مردم وطنتان باید پرسید با «جانکری» وزیر خارجه آمریکا چه سخن محرمانه و مخفیانهای داشتید که با او در حال قدم زدن مذاکره کردید؟! حتماً میدانید که میدانیم یکی از روشهای متداول برای مخفی ماندن متن مذاکرات و عدم شنود آن، مذاکره در حال راه رفتن است! جناب ظریف مگر با وزیر خارجه آمریکا چه سخن مخفیانهای داشتید که از افشای آن میترسیدید؟! آیا افشای درخواست حقیرانه حمایت آمریکا از مدعیان اصلاحات که در شورای روابط خارجی مطرح کرده بودید به شما آموخته بود که متن مذاکراتتان با جان کری فاش نشود؟!
۶ – آقای پزشکیان، آقای ظریف و برخی دیگر از اعضای کابینه روحانی از آقای جلیلی و جبهه انقلاب با عنوان مخالف برجام یاد میکنند و این مخالفت را نشانه طرفداری از تحریمها معرفی میکنند! و حال آن که؛
الف: بارها از آقایان ظریف و روحانی و سایر اعضای دولت قبل خواسته شده که دستکم به یکی -فقط یکی- از دستاوردهای برجام اشاره کنید و این پرسش تاکنون بیپاسخ مانده است!
ب: چرا هیچکدام از اعضای تیم مذاکرهکننده حاضر به هیچ نوع از مناظره با مخالفان برجام نیستند؟!
ج: مگر هدف از مذاکره لغو تحریمها نبود؟ حالا بفرمائید کدام تحریم را لغو کردهاید؟!
د: مگر به اعتراف خودتان تحریمها را دو برابر نکردهاید؟!
هـ : آقای ظریف! مگر شما نمیگفتید با وجود چند ماه که از امضای برجام میگذرد هنوز به ما اجازه نمیدهند یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم! و مگر شما نبودید که میگفتید هیچیک از کشورهای اروپایی به تعهدات برجامی خود عمل نکردهاند؟! یادتان هست که آقای سیف گفته بود دستاوردهای برجام تقریباً هیچ بوده است و آقای روحانی عصبانی شده و گفته بود این مسائل را باید از آقای ظریف پرسید و هنگامی که جنابعالی هم زیراب برجام را زدید، آقای روحانی فرمودند باید آقای صالحی در این خصوص نظر بدهد و آقای دکتر صالحی تاکید کرد که آمریکا نه تنها یک بار، بلکه دهها بار در تعهدات خود دبّه کرده است ! … یادتان هست؟! شبیه برنامه تلویزیونی «از کی بپرسم»؟! مرحوم نوذری شده بود! یادتان هست که آقای نوبخت و آقای زنگنه میفرمودند با وجود برجام هنوز نمیتوانیم یک قطره نفت بفروشیم! و …
۷- آقای روحانی در سخنرانیها و مصاحبههای یکطرفه خود، خروج ترامپ از برجام را تقصیر نیروهای انقلاب و ممانعت از بازگشت به آن را تقصیر مصوبه راهبردی مجلس معرفی میکند! و آقای ظریف تکرار میکند که اگر برجام به ضرر آمریکا نبود چرا ترامپ از آن خارج شد! و اصلاً به روی مبارک خود نمیآورند که:
الف: خانم موگرینی نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات با صراحت اعلام کرد که خروج ترامپ از برجام بعد از آن بود که آقای روحانی تضمین داد اگر آمریکا از برجام خارج شود ما همچنان در برجام میمانیم و از آن خارج نمیشویم! و بعدها ترامپ در مقابل اعتراض کنگره که چرا سند طلائی برجام برای آمریکا را ترک کرده است؟ فاش کرد میخواست با دولت ایران درباره تغییر محتوای برجام وارد مذاکره شود و صنایع موشکی و کنترل حضور ایران در منطقه را هم به آن بیفزاید. یادتان که نرفته است؟!
ب: مجلس انقلابی که به این ترفند موذیانه پی برده بود با مصوبه راهبردی به صحنه آمد. چرا جرأت نمیکنید بگویید که متن مصوبه چه بود؟ متن مصوبه این بود که به دولت روحانی اجازه نمیداد در قبال امتیازات نقدی که به حریف میدهد، یک مشت وعده نسیه بگیرد.
۸- کاش برادر عزیزمان جناب آقای دکتر جلیلی، خاطرات مستند خود از مذاکرات و شجاعت و درایتی که در پیشگیری از برباد رفتن منافع ملی کشورمان به خرج داده بود را برای اطلاع عموم منتشر میکرد تا همگان از خدمات برجستهای که در این عرصه انجام داده است باخبر باشند و عدهای نابلد و خودباخته در مقابل آمریکا و متحدانش، سراب را آب قلمداد نکنند…
و درباره عملکرد مدعیان اصلاحات و فواره دروغی که این روزها علیه نظام و فرزند شایسته آن جناب جلیلی به راه انداختهاند گفتنیهای مستند و فراوان دیگری نیز هست که حتما شنیدنی است و به آن خواهیم پرداخت.